Jelentkezés a díjmentes első coaching alkalomra

Jelentkezz még ma!

Munkanapokon 9-16 óra között, az alábbi telefonszámon érsz el, vagy küldj bármikor SMS-t és visszahívlak:

+36/20 332 4592

Vagy add meg itt az adataidat:

11 + 4 =

Az első coaching menete

Mire számíthatsz?

Kiket várok?

Első sorban olyan nőket várok, akik családban, vagy párkapcsolatban élnek és kiüresedett az életük, megszűnt a kommunikáció és az intimitás a párjukkal, vagy nem tudják eldönteni, hogyan tovább? Elérte őket az életközépi válság és kiutat keresnek belőle.

Mire számíthatsz?

Online coaching esetén az otthonod kényelméből élvezheted a beszélgetéseink feltöltő erejét vagy személyesen, Szentendrén egy barátságos lakásban fogadlak, ahol intim, befogadó tér vár, ahol elmondhatod, amit eddig senki másnak nem mertél. Akár online, akár személyesen találkozunk, amit megosztasz velem, teljes körű titoktartás alá tartozik, köztünk marad.

Hogyan néz ki a folyamat?

A bizalmi légkör megteremtése után értő figyelemmel meghallgatom a dilemmádat és megfelelő kérdésekkel hozzá segítlek a probléma feltárásához, amire objektíven rá tudsz nézni. Segítségül hívok egy-két olyan tesztet, amivel megtérképezzük, hol tart most az életed a különböző életterületeken.

Az első ingyenes coaching időtartama 40-60 perc.

Mit várhatsz ettől a találkozótól?

Az ülés végére reális képet kapsz a helyzetedről, amiben vagy és megszületik benned a döntés, hogy ezt egyedül, vagy velem akarod meg-,  és feloldani. Megbeszéljük a kereteket és a várható folyamatokat, alkalmakat.

Kapcsolat:

☏ +36/20 332 4592

kata@lelekmentor.hu

Skype: kircsikata1

Időpont egyeztetés szükséges!

Adatkezelési nyilatkozat | NAIH-114712/2017