Néhány gondolat rólam

Bemutatkozás

Hosszú évekig anya és feleség voltam egy domináns férj mögött.
Volt néhány jó évem, aztán 5-6 rosszabb és úgy éreztem, hogy hiába minden igyekezetem, nem kapom meg azt a figyelmet és törődést amire szükségem lenne.
Mindent megtettem, hogy megfeleljek az elvárásainak, hogy „jó feleség, jó anya és jó szerető” legyek, miközben belülről egyre rosszabbul éreztem magam. Hadd meséljem el a sztorimat:

A gyermekünk kirepülése után kezdtem el keresgélni a helyemet a világban, az élet értelmét és egyáltalán azt, ki vagyok, ott legbelül. Az anya és feleség szerepek tökéletes megélése után, nem igazán tudtam, mit kezdjek az életemmel, mert kiüresedett a fészek és ezzel együtt a kapcsolat is. Mindketten igyekeztünk különböző pótszerekkel azt a tátongó űrt, ami keletkezett, betölteni, örömforrásokat szerezni, de ez csak ideig-óráig sikerült.
Egy nap arra eszméltem, hogy hárman vagyunk a házasságunkban és ezt nem is titkolta a férjem, sőt próbálta elfogadtatni velem ezt a helyzetet. Én vagyok az első, a feleség, bizonyos napokon pedig a szerető. Még ebben a helyzetben is igyekeztem megérteni őt, hogy megmentsem a kapcsolatunkat, azonban fizikálisan és mentálisan is egyre rosszabb állapotba kerültem.
A rákszűrésem eredménye rádöbbentett, hogy ez így nem mehet tovább, saját magamért én vagyok a felelős, és lesz ami lesz, a jólét és a kényelem ellenére én kilépek ebből a csapdából. Nagyon nehéz, fájdalmas és félelmekkel teli évek következtek, amiből sokat tanultam. Felszámoltam az addigi életemet, a közös „barátokat”, házat, autót és várost váltottam, ahol teljesen új alapokra építkeztem. Folyamatos önfeltárás, önmegismerés és tanulás során felfedeztem a bennem lévő hitet, erőt és nyitottságot arra, hogy mindig lehet változtatni, újra kezdeni.
Néhány évvel később már rá sem ismertem önmagamra, helyre billent az önbizalmam és az önbecsülésem, egy teljesen új életet sikerült megteremteni magamnak, sugárzott belőlem a boldogság és a harmónia, amire mások is felfigyeltek.
A Lélekmentor oldalt azért hoztam létre, hogy segítsek helyreállítani a nők önbecsülését. Az a célom, hogy ezt a tudást minden magyar nőhöz eljuttassam, akinek szüksége van rá!

Lélekmentor | Life coach | Mediátor

Kapcsolat:

☏ +36/20 332 4592

kata@lelekmentor.hu

Skype: kircsikata1

Időpont egyeztetés szükséges!

Adatkezelési nyilatkozat | NAIH-114712/2017