Hogyan élj újra boldog kapcsolatban, még akkor is ha a párod “úgysem fog megváltozni” típus?

Személyre szabott problémamegoldó beszélgetés arról, hogy miért hűl ki ma a házasságok nagy része, és hogyan fordítható vissza ez a folyamat.

Ez a találkozó Rólad és a Te helyzeted megoldásáról szól. Azonban vannak témák, amikről mindig szó esik:

Z

Hogyan fejezd ki magad, hogy a párod őszinte figyelemmel meghallgassa az érzéseidet, így nem kell többé magadba fojtanod azokat.

Z

Mi a boldog párkapcsolat 3 pillére: Ha ezt a 3 pillért megtanulod működtetni, akkor még a legrosszabb kapcsolatokból is lehet olyan “mint az elején”.

Z

Hogyan csempézd vissza az intimitást a mindennapokba, hogy olyanokat szeretkezzetek mint a legelején (még akkor is ha már évek óta egymáshoz sem értetek).

Z

Hogyan lehetséges újra felkelteni a párod figyelmét, hogy büszke lehessen rád.

Z

Hogyan szerezheted vissza az önbecsülésedet, miközben a párodat sem akarod legyőzni.

Z

Honnan tudod, hogy nincs már tovább értelme és menned kell (még akkor is ha kiszolgáltatott helyzetben vagy és úgy látod nincs kiút).

Z

Milyen lépések vezetnek ehhez a komoly döntés meghozatalához.

Ez az alkalom Neked szól ha:

Elveszítetted a párod figyelmét, érdeklődését, amire szükséged lenne.

Külső kapcsolatokkal és tárgyakkal pótolod azokat az öröm forrásokat, amire a lelked vágyik.

Nem kapod meg a párodtól azt a tiszteletet, amit úgy gondolsz, hogy megérdemelnél.

Csökkent, vagy teljesen megszűnt az intimitás közöttetek, az együtt töltött minőségi idő.

Nem egy nyelvet beszéltek, nem értitek egymást, ezért állandósultak a viták, veszekedések.

Nem igazán tudod eldönteni, hogyan tovább, ezért az önbecsülésed eltűnőben van.

Szeretnél változni, változtatni magadon, hogy megtaláld a belső békédet, stabilitásodat, és ne kívülről, másoktól várd azt.

Éreztem ugyanúgy, ahogy most Te:

Az utóbbi időben gyakori téma a női emancipáció, illetve a nők körében állandó dilemma, egyensúlyozás a család és hivatás között. Van aki ügyesen lavírozik e két embert próbáló feladat között és bűntudat nélkül mindkettőt meg tudja élni. Vannak nők, akik a “hagyományos” család modell mellett döntenek kényelemből, vagy kényszerűségből. Itt a férfi a családfenntartó, ő keresi a pénzt, a nő pedig biztosítja a nyugodt, kiegyensúlyozott családi hátteret.

Magam is ebben a szerepben éldegéltem hosszú éveken át, ami egy ideig tökéletesen kielégített, mint anya és háziasszony. De, nem rendelkeztem önálló jövedelemmel, nem értékelték a fáradozásaimat, nem tudtam magam kipróbálni más közegben, hogy mire vagyok képes. Nyilván ez nagyon kényelmes volt, csak egy idő után nem jelentett kihívást, kreativitást.

A páromnak unalmas házi cica lettem, és a saját önbecsülésem is a béka feneke alá kúszott. A belső hiányt nem pótolta egy külföldi út, vagy egy új cipő, mert a lelkem éhezett. Ebben vergődtem sokáig, míg a lelkem megbetegítette a testemet, és végre felébredtem csipkerózsika álmomból.
Ez így nem mehet tovább!

Léptem, változtattam, és ma már kiegyensúlyozott, harmónikus életem van. Ezen a képzésen azt fogom elmesélni, hogy ezt hogyan tudtam megcsinálni, hogy ha szeretnéd, Te is utánam csinálhasd.

Sok szeretettel várlak a tréningen!

BÓNUSZ #1

Életem 5 alap pillére teszt

Ezzel a teszttel 5 különböző élet területet minősítesz, aminek a segítségével ráláthatsz, hol tart most az életed és mik azok a neuralgikus pontok, ahol sürgősen változtatni kellene.

BÓNUSZ #2

Ajándék 1,5 óra párkapcsolati tanácsadás 10.000 Ft értékben

Az első 5 jelentkező ajándékba kap egy 1,5 órás személyes, párkapcsolati tanácsadást. A tanácsadás során felmérjük a kapcsolatod jelenlegi állapotát és alkalmazzuk rá a módszertant, amit a kurzuson tanítok. Úgy fogsz hazamenni, hogy pontosan tudod mit és mikor kell tenned ahhoz, hogy elérd a célt amit kitűzünk.

BÓNUSZ #2

Ajándék 1,5 óra párkapcsolati tanácsadás 10.000 Ft értékben

Az első 5 jelentkező ajándékba kap 1,5 órás személyes, párkapcsolati tanácsadást. A tanácsadás során felmérjük a kapcsolatod jelenlegi állapotát és alkalmazzuk rá a módszertant, amit a kurzuson tanítok. Úgy fogsz hazamenni, hogy pontosan tudod mit és mikor kell tenned ahhoz, hogy elérd a célt amit kitűzünk.

A találkozó menete

Mire számíthatsz?

Kiket várok?

Első sorban olyan nőket várok, akik családban, vagy párkapcsolatban élnek és kiüresedett az életük, megszűnt a kommunikáció és az intimitás a párjukkal, vagy nem tudják eldönteni, hogyan tovább? Elérte őket az életközépi válság és kiutat keresnek belőle.

Mire számíthatsz?

Egy barátságos lakásban fogadlak a város központban, jól megközelíthető helyen, ahol intim, befogadó tér vár, ahol elmondhatod, amit eddig senki másnak nem mertél és köztünk marad.

Hogyan néz ki a folyamat?

A bizalmi légkör megteremtése után értő figyelemmel meghallgatom a dilemmádat és megfelelő kérdésekkel hozzá segítlek a probléma feltárásához, amire objektíven rá tudsz nézni. Segítségül hívok egy-két olyan tesztet, amivel megtérképezzük, hol tart most az életed a különböző életterületeken.

A beszélgetés 2-2,5 órát vesz igénybe.

Mit várhatsz ettől a találkozótól?

Az ülés végére reális képet kapsz a helyzetedről, amiben vagy és megszületik benned a döntés, hogy ezt egyedül, vagy velem akarod meg-,  és feloldani. Megbeszéljük a kereteket és a várható folyamatokat, alkalmakat.

Jelentkezz személyre szabott párkapcsolati tanácsadásra!

Időpont: Hétköznap, előre egyeztetve egy számodra alkalmas időpontban
Helyszín: Budapest, VII. ker. Dohány u. 82. 2.em. 21.
Ár: 14 000 Ft
Fizetés: A helyszínen