Miben tudok segíteni

Szolgáltatásaim

Együtt? Külön?

Ha megrekedt a kapcsolat, érdemes ránézni kívülről, mi romlott el, hogyan tudom megjavítani, mit kell ehhez nekem tennem. A problémáknál a leggyorsabb reakció, hogy váljunk el, attól majd megoldódik. Ki kell ábrándítsalak, hogy nem fog, mert viszed tovább a következő kapcsolatodba. Tehát nem cél a válás, csak abban az esetben megoldás, ha már mindent megtettél, elmentél a falig, és még sem működik. A coaching folyamat során feltérképezzük milyen fázisban van a kapcsolat, milyen eszközök, lehetőségek vannak a megoldásra. Reális képet kaphatsz  a döntésed következményeiről. Cselekvési tervet készítünk közösen, hogyan tudsz kilábalni ebből a dilemmából és végig vezetlek a megvalósulásig.

 

Együtt

Amennyiben sikerült megőrizni a kapcsolódást, de valami miatt még sem érzed jól magad benne, akkor együtt megkeressük azt az életterületet, ami nem jól működik. Célirányos kérdésekkel, tesztekkel rávezetlek, hogy min kellene változtatnod ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, ön azonos életet élj. Segítek abban, hogyan kommunikálj a környezeteddel, hogy értsétek egymást. Bevilágítok olyan vak foltokra, amire eddig nem láttál rá belülről. Asszertív kommunikációval eléred, hogy a párod tudomására hozod az érzéseidet, azonban ezt ő nem támadásnak veszi, hanem mindketten győztesként élitek meg. Szükség esetén, amennyiben a férfi is hajlandó együttműködni, közös konfliktus kezelést, mediációt is alkalmazok.

 

Külön

Ha már meghoztad a döntést, mert  megtettél mindent és még sem működik, vagy nincs reális esély a kapcsolat megjavítására, akkor abban tudok segíteni, hogyan találj újra önmagadra, hogyan állj talpra. Hogyan indulj el egy más fajta életben, mik legyenek a prioritások, hogyan nyerd vissza az önbizalmadat, az önbecsülésedet. Hogyan tudod magad stabilizálni anyagilag, lelkileg. Ránézünk, hol tart most az életed és hová szeretnél eljutni. Ehhez egy cselekvési tervet készítünk közösen és végig vezetlek ezen az úton a cél megvalósulásáig.